Dielen Gerechtsdeurwaarders:
incasso - juridische ondersteuning - beslaglegging

Incassodiensten, juridische ondersteuning en ambtelijke werkzaamheden: de dienstverlening van  Dielen  Gerechtsdeurwaarders is gebaseerd op jarenlange ervaring en deskundigheid. Bovendien beschikken wij over specialisten op het gebied van het huurrecht, bancair recht, insolventierecht en beslag- en executierecht.

Bij Dielen Gerechtsdeurwaarders werken gedreven en resultaatgerichte vakmensen. Wij zijn alert, denken mee en stellen alles in het werk om recht te doen aan uw belangen. Vanzelfsprekend betekent dit maatwerk, tot in het kleinste detail.

Kenmerkend voor Dielen Gerechtsdeurwaarders is dat wij onze kennis en inzet combineren met een open manier van communiceren en optimale service. Zo kunt u rekenen op korte communicatielijnen en ruime openingstijden. Bovendien bent u via 'dossier online' 24 uur per dag en 7 dagen per week op de hoogte van de status van uw dossier(s). ‘Dossier online’ is ook voor schuldenaren beschikbaar. Wij bieden hen bovendien de mogelijkheid om te betalen via iDeal.

Heeft u een vraag, wilt u meer informatie of een advies op maat? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. U kunt ook zonder afspraak bij ons binnenlopen. Wij zijn u steeds graag van dienst.